Savotat - NettiSavotta metsäkoneenkuljettajan käyttöön
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä

NettiSavotta

NettiSavotta on ensisijaisesti kuljettajien käyttöön tarkoitettu internet-pohjainen palvelu, jonne kuljettajat voivat syöttää kaikki palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. Jokainen työntekijä voi kirjautua palveluun omilla tunnuksillaan ja pääkäyttäjä voi hallinnoida palvelun tietoja. NettiSavotta toimii itsenäisesti, jolloin perinteinen paperinen tuntilista voidaan muuttaa sähköiseen ja helposti jatkokäsiteltävään muotoon. Järjestelmään syötetyt tiedot voidaan silloin siirtää automaattisesti aina valmiiksi palkkalaskelmiksi asti.

Kattavin kokonaisuus työaikatiedon sähköistämisessä saadaan, jos NettiSavottaa käytetään yhdessä KoneSavotta-moduulin kanssa. Tällöin koneessa tehty työaika päivittyy palveluun automaattisesti. NettiSavottaan voi sen lisäksi tallentaa työaikaan, vapaa- ja lomapäiviin sekä matkakuluihin liittyvät tiedot. Aineisto on käytettävissä palkanlaskentaan ja muuhun seurantaan automaattisesti.

NettiSavotta mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman palkanlaskentatietojen keräyksen, jolloin palkanmaksu on mahdollista suorittaa aina virheettömästi ja ajallaan.

Löydät tietoa muista Savotat-järjestelmän moduuleista klikkaamalla haluaamasi osa-aluetta alla olevasta kaaviosta:

savotta_kaavio