PalkkaSavotta - puunkorjuuyrityksen tehokkaaseen palkanlaskentaan - Savotat
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä

PalkkaSavotta

PalkkaSavotta sisältää toimistossa tehtävän palkanlaskenta-aineiston tarkistuksen ja hyväksymisen palkanlaskentaa varten. Varsinainen työaikatieto on mahdollista kerätä KoneSavotan, MittausSavotan tai NettiSavotan avulla. Kattavin tieto palkanlaskentaan saadaan silloin, kun varsinaisen konetyöajan lisäksi kerätään tietoa myös koulutus-, loma- ja vapaapäivistä NettiSavotan kautta.

PalkkaSavotalla voi määrittää palkanlaskennassa käytettävät urakka- tai kannustepalkkausperusteet. PalkkaSavotasta voi tulostaa erilaisia työaikaraportteja ja valmiin palkanlaskentakoosteen, jos palkanlaskenta on ulkoistettu. Jos palkanlaskenta hoidetaan yrityksessä itse, PalkkaSavottaan voi liittää monipuolisen palkanlaskentaohjelmiston. Palkanlaskentatoiminnallisuus sisältyy itsenäisestikin toimivaan PalkkaLastu-ohjelmaan. Palkanlaskentaohjelma sisältää metsäkonealan työehtosopimuksen mukaiset laskentaperusteet, ja järjestelmää päivitetään aina laskentaperusteiden muuttuessa.

PalkkaSavotta mahdollistaa tarkan, automaattisen ja kustannustehokkaan palkanlaskennan työehtosopimusten säännöksiä noudattaen.

Löydät tietoa muista Savotat-järjestelmän moduuleista klikkaamalla haluaamasi osa-aluetta alla olevasta kaaviosta:

savotta_kaavio