Savotat - SeurantaSavotta metsäkoneyrityksen johtamiseen
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä
Savotat-järjestelmä

SeurantaSavotta

SeurantaSavotta on monipuolinen kokonaisuus, jossa kaikkea järjestelmään kerättyä tietoa voi tarkastella ja raportoida eri perusteilla.

Leimikkoseurannalla voidaan tarkastella leimikkokohtaista kannattavuutta sekä eri tekijöiden, mm. hakkuutavan, keskijäreyden, ajomatkan ja korjuuolosuhteiden vaikutusta kannattavuuteen. Tarkka leimikoittain korjattu puumäärä saadaan MittausSavotalla kerätyistä PRD-tiedostoista. Ohjelmasta voi myös tulostaa mittaustodistuksen. Leimikkoseurannassa lasketaan HinnoitteluSavotan hinnastojen avulla leimikkokohtaiset tuotot. Konetyöstä aiheutuvat kustannukset puolestaan lasketaan tarkan konetyöajan ja konekohtaisesti määritetyn tuntikustannuksen avulla.

Kustannuspaikkaseurannalla voi tarkastella yrityskohtaisesti määritettyjen kustannuspaikkojen kannattavuutta. Kustannuspaikkakohtaiset tuotot saadaan tarkasti leimikkoseurannan avulla. Todelliset kustannukset saadaan kerättyä ja kohdennettua kustannuspaikoille MaksuSavottaan sisältyvän ostoreskontratoiminnon avulla. Kustannuspaikkakohtaiset palkkakustannukset saadaan tarkasti PalkkaSavotan palkanlaskennasta ja tuotot vastaavasti leimikkoseurannan kautta.

Lisäksi SeurantaSavotalla voi seurata KoneSavotalla kerättyjä konekohtaisia huoltoja, siirtokustannuksia sekä koneiden sijaintia karttapalvelun avulla.

SeurantaSavotan avulla pysyt koko ajan tilanteen tasalla toiminnan tehokkuuden ja yrityksen kannattavuuden suhteen.

Löydät tietoa muista Savotat-järjestelmän moduuleista klikkaamalla haluaamasi osa-aluetta alla olevasta kaaviosta:

savotta_kaavio